Вертикален резервоар - цистерна за дизелово гориво AMA DTV DP 90

Марка: AMA

Код на продукта: AMA DTV DP 90

Наличност: В наличност

Цена: ПОПИТАЙТЕ ЗА ЦЕНА! с ДДС.
Кол-во:

  AMA DTV DP 90 са вертикални двустенни резервоари - цистерни за нафта с обем 9000 литра, които са подходящи за разполагане над земята. Благодарение на формата си те са компактни и заемат малко място, не се нуждаят от предпазен покрив, а същевременно са добър избор за съхранение на големи количества гориво. Произведени са от подсилена стомана в съответствие с Европейските стандарти - EN 10025.

  Цистерните от модел AMA DTV DP имат две стени – вътрешната е тествана при високо налягане, а външната служи като вана, която напълно ограничава разлива на гориво с цел опазване на околната среда. Резервоарите разполагат с подпори, които осигуряват по-голяма стабилност, както и със стълба за по-лесен достъп до отвора в горната част на съоръжението.

  Предимство на резервоарите за дизел AMA DTV DP е, че всмукват на не повече от 10 см от дъното, като по този начин осигуряват високо качество на зарежданото гориво. Освен това почистването им е максимално улеснено благодарение на дренажния отвор.

  Цистерните са снабдени с механичен клапан за контрол на пълненето, вход за гориво, механичен нивомер и вентилационна тръба с искрогасител. В зависимост от нуждите на клиента могат да бъдат оборудвани с колонка за дизел с различен дебит. 

Технически характеристики
Обем, l 9000
Произход Италия

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош           Добър